Zgjidh ushtrime ose teste matematike

Modifikuar: 09/09/2017
Pershkrimi

Une jam nje mesuese matematike me me shume se 30 vjet eksperience pune. Une mund te zgjidh per ju ushtrime ose teste matematike te nivelit te thjeshte, mesatar dhe te avancuar. Ushtrimet tuaja te matematikes do te jene te thjeshta per tu kuptuar, pasi ne zgjidhjet e ushtrimeve do te kete sqarime te detajuara te analizes se bere.

skill

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  1
 • Koha e dorezimit
  3 day(s)
EKSTRA
ProTalent

Natasha

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet
 • Bio