Testim i website-it, produktit, sherbimit tuaj si nje perdorues i zakonshem dhe krijimi i nje raporti te detajuar

Modifikuar: 14/08/2017
Pershkrimi

Une do te testoj website-in, produktin ose sherbimin tuaj si nje perdorues i zakonshem dhe do te krijoj nje raport te detajuar mbi rezultatin e testimit.

Testimi perfshin:

 • Dizenjimin
 • Funksionalitetin
 • Eksperiencen e perdoruesit
 • Keshilla per permiresim
 • Raport te detajuar ne format .pdf
 • 100% kenaqesi klienti

* Kenaqesia juaj eshte prioriteti numer nje
* Mos hezitoni te me kontaktoni per porosi te personalizuar

Per cdo gje, me kontaktoni paraprakisht dhe do te keni sherbimin me te mire qe keni pare ndonjehere.

Faleminderit!

Vleresime (0 ne total)

6.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  1
 • Koha e dorezimit
  2 day(s)
EKSTRA
ProTalent

warwick

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet
 • Bio