Tema Premium per Wordpress

Modifikuar: 17/09/2017
Pershkrimi

Te gjith temat premium te Themefores.net

Pse te harxhoni 50-100$ per te marr nje teme premium nga Themeforest ku ne mund tua ofrojme ate me nje cmim promocional prej 5 euro per teme ose gjith setin per 100 euro (me cmim normal 50.000 euro).Te gjitha temat jane premium ne format .zip ashtu sic meren nga themeforest te pa krakuara dhe pa virus me updatet e fundit dhe te licensuara. Gjithashtu ju ofrojme suport ne instalim dhe konfigurim.

Per listen e plote te tema-ve ose per cdo pyetje, ju lutem me kontaktoni paraprakisht.

 

skill

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  2 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  amarildo

  • Qyteti
  • Gjuhet
  • Bio