Resume, CV profesionale per te fituar punen qe enderroni

Modifikuar: 14/09/2017
Pershkrimi

Une do te krijoj nje resume per te nxjerre ne pah aftesite, eksperiencen dhe edukumin tuaj ne menyre qe te kontaktoheni nga Burimet Njerezore te kompanise tuaj te preferuar. Ju do te merrni nje file ne format pdf ose word sipas kerkeses.

 

Gjithashtu, ofroj edhe Leter Motivimi (Cover Letter) dhe krijimin/modifikimin e profilit te LinkedIn si sherbime ekstra. Mjafton qe te me dergoni detajet tuaja dhe do te keni nje Resume/CV, Leter Motivimi dhe Profil LinkedIn profesional brenda 3 diteve.

 
Une garantoj:

 1. Shkrim nga fillimi ose modifikim i resume-s suaj per te gjithe permbajtjen, gramatiken, renditjen, sintaksen dhe fjalet kyc.
 2. Permbledhje e goditur per te terhequr vemendjen ne resume-n tuaj.
 3. Leter Motivimi sipas nevojes suaj dhe lehtesisht te editueshme per aplikime pune ne te ardhmen.
 4. Profil profesional ne LinkedIn per te terhequr vemendjen dhe per tu impresionuar.
 5. Pergatitje per interviste mbi pyetjet e shpeshta dhe pergjigjen e duhur.

Kenaqesia juaj eshte prioriteti numer nje.

Faleminderit!

 

Vleresime (2 ne total)

 • ProTalent
  xheni

  28/04/2019

  Jam shum e kenaqur! Shume profesionale dhe te sjellshem!

 • ProTalent
  elvi

  22/02/2018

  Me pelqeu shume CV-ja. Nje sherbim shume i mire dhe serioz. Joani ka bere nje pune dinjitoze dhe shume profesionale. Jua rekomandoj te gjitheve ta blini kete sherbim.

6.00
(2)
 • Vleresimi
  4.9
 • Vleresime
  2
 • Shitjet
  4
 • Koha e dorezimit
  3 day(s)
EKSTRA

joan

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Shqip

 • Bio
  Nje person energjik, inteligjent dhe shume i perkushtuar per te perfunduar projektet ne kohe te shkurter, me cilesi te larte dhe kosto minimale. Qellimi kryesor eshte qe te ndihmoje personat qe kane nevoje per sherbime dixhitale ne nje bote qe po dixhitalizohet gjithmone e me shume dhe t'i mundesoje atyre...