Pyetesore te thjesht dhe te sofistikuar per te marre informacionin e duhur dhe ide te reja

Modifikuar: 20/02/2018
Pershkrimi

Une dizenjoj pyetesor per qellime te ndryshme: per te testuar kenaqesine e klientit, per te eksploruar nje teme te re, per te bere nje studim akademik, etj.

Faktori me i rendesishem ne nje pyetesor eshte te besh pyetjet e duhura. Une jam e dedikuar per te krijuar pyetesor te dobishem qe mbledhin te dhena me vlere dhe kerkojne kohe minimale per tu plotesuar.

Nese po kerkoni per pergjigje te ndershme dhe te dobishme, pyetesoret qe une krijoj jane per ju!

skill

Vleresime (0 ne total)

10.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  7 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  Joy

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

  • Bio