Prezantime te bukura dhe impaktuese ne PowerPoint, Prezi sipas kerkeses suaj

Modifikuar: 08/08/2017
Pershkrimi

Une mund t’ju ndihmoj ne dizenjimim e prezantimeve te bukura dhe impaktuese ne PowerPoint, Prezi dhe ne programe te tjera sipas kerkeses suaj.

Dergoni prezantimin tuaj

Ju mund te dergoni prezantimin tuaj per te cilin kerkoni te transformohet ne terma te dizanjit dhe riformulim te permbajtjes. Sipas kerkeses suaj une mund t’ju suportoj me programe si PowerPoint, Prezi e te tjere. Une ne bashkpunim me ProTalent sigurojme konfidencialitetin e plote te te dhenave te ofruara.

Aprovimi

Pas marrjes se prezantimit tuaj, une do te mund te njihem me prezantimin tuaj dhe nese eshte e nevojshme do kontaktoj me ju per detaje apo informacione shtese. Pas kesaj une aprovoj qe mund te procesoj me prezantimin tuaj.

Transformimi i slide-ve

Pas fazes fillestare te punes, une do t’ju dergoj nje prezantim draft dhe do jem ne pritje te komenteve dhe feedback-ut tuaj per permiresime apo detaje te tjera te ciliat ju i kerkoni.

Prezantimi i perfunduar

Pasi prezantimi ka perfunduar, ju mund t’a shkarkoni ate dhe te jepni nje vleresim me 5 yje 🙂

Vleresime (0 ne total)

6.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  2 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  eriona1

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

  • Bio