Plan biznesi perfekt se bashku me analizen e tregut dhe strategjine e marketingut

Modifikuar: 26/01/2018
Pershkrimi

Procesi per ndertimin e nje plani biznesi te plote eshte i gjate dhe i veshtire. Une do te bashke punoj me ju per te identifikuar qellimin dhe objektivat dhe do te analizoj tregun dhe konkurrentet tuaj per te ndertuar nje plan biznesi te plote dhe te qarte.

Plani i biznesit do te perfshij, por nuk limitohet ne:

 • Permbledhje
 • Misioni
 • Celesi i suksesit
 • Strategji marketingu (sherbim ekstra)
 •  Objektivat
 • Analiza e tregut (sherbim ekstra)
 • Identifikimi dhe segmentimi i klienteve (sherbim ekstra)
 • Impakti Social
 • Analiza e konkurrenteve (sherbim ekstra)
 • Analiza Financiare (sherbim ekstra)

*Kenaqesia juaj eshte prioriteti numer nje.

Mund te me kontaktoni per cdo pyetje ose oferte te personalizuar sipas projektit tuaj.

Faleminderit!

Vleresime (1 ne total)

 • ProTalent
  sonila

  06/02/2018

  Joan- nje person mjaft i pergatitur profesionalisht, teper korrekt, energjik e plot ide inovative.
  Ngela shume e kenaqur nga hartimi i planit te biznesit qe kerkova dhe mu dorezua ne kohe brenda afatit te rene dakort.
  Gjithashtu, kostoja eshte minimale ne raport me vleren qe perfitohet.

55.00
(1)
 • Vleresimi
  4.9
 • Vleresime
  1
 • Shitjet
  2
 • Koha e dorezimit
  10 day(s)
EKSTRA

joan

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Shqip

 • Bio
  Nje person energjik, inteligjent dhe shume i perkushtuar per te perfunduar projektet ne kohe te shkurter, me cilesi te larte dhe kosto minimale. Qellimi kryesor eshte qe te ndihmoje personat qe kane nevoje per sherbime dixhitale ne nje bote qe po dixhitalizohet gjithmone e me shume dhe t'i mundesoje atyre...