Perkthime Gjermanisht - Shqip ose Shqip - Gjermanisht

Modifikuar: 29/08/2017
Pershkrimi

Une do te perkthej cdo tekst nga Gjermanisht ne Shqip ose anasjelltas deri ne 1 faqe (format A4). Per te shtuar numrin e faqeve, mund te perdorni sherbimet ekstra dhe nese keni nevoje per me shume se 10 faqe, ju lutem me kontaktoni per nje oferte te personalizuar.

Ky sherbim garanton:

 • Perkthim manual
 • Asnjehere nuk perdor software online per perkthim
 • Perkthim te shpejt
 • 100% kenaqesi per konsumatorin

* Nese keni nevoje per perkthime brenda 24 ore-ve, me kontaktoni paraprakisht.

Faleminderit!

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  2 day(s)
EKSTRA
ProTalent

mario

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Gjermanisht

  Italisht

 • Bio