Perkthime cilesore Anglisht - Shqip dhe Shqip - Anglisht

Modifikuar: 21/09/2017
Pershkrimi

Une ofroj perkthime anglisht-shqip dhe anasjelltas duke filluar me vetem 5€ per nje faqe format A4. Ju mund te shtoni numrin e faqeve si sherbime ekstra, ose mund te me kontaktoni per nje oferte te personalizuar.

Une ju garantoj:

 1. Perkthim te shpejte dhe cilesor.
 2. Respektim te afateve te dorezimit.
 3. Perkthim manual dhe jo perkthim te automatizuar.
 4. 100% kenaqesi per konsumatorin.

Per cdo sqarim apo pyetje mund te me kontaktoni paraprakisht.

Faleminderit!

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  1 day(s)
EKSTRA
ProTalent

doraexplorer

 • Qyteti
 • Gjuhet
 • Bio