Perkthime Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht (5€ per 1 faqe format A4 me rreth 2200 karaktere)

Modifikuar: 21/09/2017
Pershkrimi

Une ofroj perkthime anglisht-shqip dhe anasjelltas. Cmimi per nje faqe format A4 me rreth 2200 karaktere eshte 5€.

Une ju garantoj:

 1. Perkthim te shpejte dhe cilesor
 2. Respektim te afateve te dorezimit
 3. Perkthim manual dhe jo perkthim te automatizuar.

Per perkthime per me shume se nje faqe, cmimi eshte i njejte per cdo faqe te perkthyer (5€ per faqe). Dorezim brenda 24 oreve per materiale deri ne 3 faqe. Per cdo sqarim apo pyetje mund te me kontaktoni nepermjet menyrave te kontaktit.

Ju faleminderit!

skill

Vleresime (1 ne total)

 • ProTalent
  eriona1

  24/10/2017

  Shume profesional dhe jam e kenaqur nga bashkpunimi me Everestin.

5.00
(1)
 • Vleresimi
  4.5
 • Vleresime
  1
 • Shitjet
  1
 • Koha e dorezimit
  1 day(s)
EKSTRA

everest

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Italisht

  Shqip

 • Bio
  Kam perfunduar studimet e larta (bachelor/master) per perkthim dhe interpretim ne gjuhe angleze ne fakultetin e gjuheve te Huaja ne Universitetin e Tiranes. Kam rreth dy vite qe ushtroj profesionin e perkthyesit. Jam nje person shume fleksibel dhe mjaft detajist dhe analitik dhe kjo besoj se me sherben per mire...