Përkthim anglisht-shqip-anglisht

Modifikuar: 14/08/2017
Pershkrimi

Kam eksperiencë 5-vjeçare në përkthime filmash dhe dokumentesh.

skill

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  1 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  ziflak

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

   Shqip

  • Bio