Perkthim 500 fjale nga Anglisht/Shqip ose Shqip/Anglisht

Modifikuar: 30/07/2017
Pershkrimi

Une Garantoj:

 • Perkthim manual
 • Asnjehere nuk perdor software online per perkthim
 • Perkthim te shpejt
 • 100% kenaqesi per konsumatorin

Une do te perkthej cdo tekst nga Anglisht ne Shqip ose anasjelltas deri ne 500 fjale. Per te shtuar numrin e fjaleve, mund te perdorni sherbimet ekstra dhe nese keni nevoje per me shume se 4000 fjale, ju lutem me kontaktoni per nje oferte te personalizuar.

* Nese keni nevoje per perkthime brenda 24 ore-ve, me kontaktoni dhe mund te gjejme nje zgjidhje te shpejte se bashku.

Faleminderit!

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  1
 • Koha e dorezimit
  2 day(s)
EKSTRA

joan

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Shqip

 • Bio
  Nje person energjik, inteligjent dhe shume i perkushtuar per te perfunduar projektet ne kohe te shkurter, me cilesi te larte dhe kosto minimale. Qellimi kryesor eshte qe te ndihmoje personat qe kane nevoje per sherbime dixhitale ne nje bote qe po dixhitalizohet gjithmone e me shume dhe t'i mundesoje atyre...