Ndertim Website & Web Application

Modifikuar: 11/08/2017
Pershkrimi

Ndertim i website me cms
Ndertim i aplikacioneve web me PHP apo me platforme si Codeigniter, Laravel

Koha dhe pagesa percaktohen ne varesi te veshtiresise se projektit

skill

Vleresime (0 ne total)

300.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  30 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  brunosholla

  • Qyteti
  • Gjuhet

   Anglisht

  • Bio