Menaxhim i rrjeteve sociale Facebook, Instagram, LinkedIn dhe Google+

Pershkrimi

Nese klientet tuaj jane te pakenaqur ne boten reale, ata mund t’i tregojne 6 shoke-ve te tyre, por nese ata jane te pakenaqur ne boten virtuale (online) ata mund t’i tregojne 6000 shoke-ve” ~ Jeff Bezos

Une do te ofroj zgjidhje profesionale per te menaxhuar rrjetet tuaja sociale ne menyre qe rritet prezenca online dhe numri i ndjekesve te biznesit tuaj nepermjet platformave te ndryshme sociale (Facebook, Instagram, LinkedIN, Google+).

Konkretisht ky sherbim perfshin:

 • Krijim i faqe-ve sociale nese ato nuk ekzistojne
 • Menaxhim i 4 rrjeteve sociale me ane te postimeve te artikujve te ndryshem kreativ
 • 80 postime ne muaj (afersisht 20 postime ne muaj per rrjet social)
 • Promovim i vazhdueshem per 30 dite
 • Ndertimin e emrit dhe prestigjit te markes suaj
 • Ide inovative dhe kreative
 • Raportim te performances se marketingut online
 • Kenaqesi maksimale gjate gjithe procesit

Per cdo gje, me kontaktoni paraprakisht.

Faleminderit!

Vleresime (0 ne total)

45.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  30 day(s)
EKSTRA
ProTalent

warwick

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet
 • Bio