Manaxhimi i faqes se Facebook-ut

Pershkrimi

Ne ditet e sotme te gjithe jane perdorues te rrjetit social Facebook. Kjo eshte nje arsye e mjaftueshme per ta bere biznesit ekzistent ne te. Une ofroj menaxhimin e faqes se Facebook-ut te biznesit tuaj per nje muaj. Gjate kesaj kohe do bej te mundur qe numri i Page Likes te rritet. Puna ime perfshin edhe:

 • Krijimi (nese eshte e nevojshme) i faqes dhe menaxhimi i saj.
 • Gjetja e strategjive te reja per te rritur Page Likes.
 • Krijimi i banner-ave per postime te ndryshme.
 • Rritje e interaktivitetit me perdoruesit.
 • Krijimi dhe monitorimi i Facebook Ads permes Facebook Ads Manager.

Le te bejme te mundur qe biznesi juaj te njihet gjeresisht!

skill

Vleresime (1 ne total)

 • joan

  07/04/2018

  Super shërbim dhe një punë me të vërtetë serioze 👌 Përveç Facebook, menaxhoi me sukses edhe Instagram, LinkedIn dhe Google+ duke dyfishuar numrin e ndjekësve në një periudhë 1 mujore 😊 E rekomandoj 100% dhe do të blej përsëri prej saj!

30.00
(1)
 • Vleresimi
  5
 • Vleresime
  1
 • Shitjet
  1
 • Koha e dorezimit
  30 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  gesarahalili

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

   Italisht

  • Bio