Krijimi i faqeve Web ne wordpress

Modifikuar: 31/03/2018
Pershkrimi

Konsumatoret bombardohen cdo cast te dites nga interneti, informacioni qe marrin dhe qe ndajne permes rrjeteve sociale apo edhe faqeve web. Ne menyre qe biznesi te komunikoje cdo cast me konsumatoret e mundshem ka nevoje te kete faqen e tij web dhe ne rrjetet sociale per te prezantuar dhe reklamuar produktet/sherbimet e tij. 

Une ofroj krijimin e faqeve web cilesore, si edhe krijimin dhe menaxhimin e faqeve ne rrjetet sociale. 

konsumatoret-interneti-biznesi… Nje rreth vicioz, perfshije edhe ti biznesin tend ne kete rreth….

skill

Vleresime (0 ne total)

250.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  10 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  ProTalent

  evisahalili1994

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

   Italisht

  • Bio