Instalim dhe konfigurim WordPress bashke me plugin-et kryesore

Modifikuar: 08/08/2017
Pershkrimi

Une do te instaloj dhe konfiguroj WordPress per ju ne menyre efektive dhe ne nje kohe shume te shkurter. Gjithashtu, do te instaloj edhe disa plugin-e kryesore qe jane te domosdoshme per cdo faqe online.

Une do te:

 • Instaloj dhe konfiguroj WordPress me temen baze (nese deshironi teme premium, duhet te blini sherbimet ekstra)
 • Instaloj dhe konfiguroj plugin-et kryesore falas (nese deshironi plugin-e premium, duhet te blini sherbimet ekstra)
 • Do te permiresoj renditjen e faqes suaj ne Google

*Kenaqesia juaj eshte prioriteti numer nje.

Faleminderit!

 

Vleresime (0 ne total)

5.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  1 day(s)
EKSTRA

joan

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

  Shqip

 • Bio
  Nje person energjik, inteligjent dhe shume i perkushtuar per te perfunduar projektet ne kohe te shkurter, me cilesi te larte dhe kosto minimale. Qellimi kryesor eshte qe te ndihmoje personat qe kane nevoje per sherbime dixhitale ne nje bote qe po dixhitalizohet gjithmone e me shume dhe t'i mundesoje atyre...