Ide te reja per biznesin, produktin apo projektin tuaj

Modifikuar: 09/09/2017
Pershkrimi

Ne jemi nje skuader qe gjenerojme ide te reja per Produktin, Biznesin, Projektin, Startup-in, Blogun, etj. tuaj. Ne gjithashtu ju ndihmojme te permiresoni produktet/ sherbimet ekzistuese. Eksperienca dhe njohurite tona per teknologjite qe jane ne zhvillim dhe trendet boterore, do te bejne qe te vijme te ju me zgjidhje inovative dhe ide te pershtatura per nevojat tuaja.

skill

Vleresime (0 ne total)

10.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  7 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  Joy

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

  • Bio