CV profesionale, Leter motivimi dhe Profil LinkedIn-ni

Modifikuar: 07/09/2017
Pershkrimi

Une mund te shkruaj, rishkruaj, modifikoj apo dhe te redaktoj nje resume profesionale qe do tj’u beje te dalloni mes te tjereve. Si nje njohese e mire e tregut te punes vendas, ashtu dhe atij nderkombetar, une mund te pershtas CV-ne tuaj sipas pozicionit apo kompanise ku deshironi te aplikoni. Une mund te punoj me disa formate te ndryshme CV-sh, te cilat do te mund ti pershtasim me se miri me kualifikimet  tuaja.

Brenda nje kohe te shkurter, nga momenti i dergimit te porosise, ju do keni ne doren tuaj CV-ne qe do ju siguroje vendin e enderruar te punes.

Mos hezitoni te me kontaktoni.

skill

Vleresime (1 ne total)

 • joan

  15/10/2017

  Shumë faleminderit për suportin dhe për CV profesionale 🙂

5.00
(1)
 • Vleresimi
  5
 • Vleresime
  1
 • Shitjet
  2
 • Koha e dorezimit
  3 day(s)
EKSTRA
ProTalent

eriona1

 • Qyteti
  Tiranë
 • Gjuhet

  Anglisht

 • Bio