Analizim te dhenash ne SPSS dhe Excel

Modifikuar: 16/09/2017
Pershkrimi

Une mund te ndihmoj studentet, kerkuesit dhe bizneset te analizojne te dhenat e tyre duke perdorur mjete te ndryshme (SPSS dhe Excel). Sherbimet e mia  per analizimin e te dhenave sasiore perfshijne:

– Reliability Analysis

– Descriptive Statistics

– Differences among groups

– Hypothesis Testing

– Correlation Analysis

– Regression Analysis

– etc.

skill

Vleresime (0 ne total)

10.00
(0)
 • Vleresimi
  0
 • Vleresime
  0
 • Shitjet
  0
 • Koha e dorezimit
  7 day(s)
EKSTRA

  Nuk ka sherbime ekstra

  Joy

  • Qyteti
   Tiranë
  • Gjuhet

   Anglisht

  • Bio