Strategji

 • Shkruar nga ProTalent

  22/09/2017

  Mënyra për të krijuar vlerë emocionale për klientët tuaj

  Kuptimi i nevojave të klientëve dhe pergjigjia ndaj tyre në mënyrë efektive dhe eficente, I vendos talentët lart në tregun e konkurrencës

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  18/09/2017

  11 sekrete si të jesh produktiv dhe me vetëkontroll të lartë

  Shenjë dalluese e inteligjencës emocionale është vetëkontrolli – një aftësi që nxjerr produktivitetin masiv duke ju mbajtur të fokusuar

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  28/08/2017

  Pershtatu qe te Mbijetosh

  Pershtatshmeria eshte shume e rendesishme per te gjithe ata qe kane deshire te ndjekin enderrat e tyre dhe te hyjne…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Strategji per Talentet - Me Shume Projekte dhe me Shpesh

  Freelancing mund te jete pak i veshtire pasi nuk ekzistojne “kliente te rregullt”, te cilet paguajne cdo muaj. Klientet e…

  Lexo me shume