Marketing

 • Shkruar nga ProTalent

  30/08/2017

  5 menyra per te rritur trafikun dhe kursyer kohe

  Bizneset e preferojne shume blog-un sepse gjenerojne trafik per faqen e tyre dhe i bejne klientet te harxhojne me shume kohe aty.

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Koha eshte para: Fillo t’i kursesh te dyja!

  Koha eshte gjithshka, sic thote nje shprehje. Nga menyra se si e perdor, ne nevojen per me shume, deri ne…

  Lexo me shume