Dëshironi të punojmë së bashku?

Qëllimi i ksaj faqeje është për të ftuar një partner potencial për të nisur bisedimin. Nëqoftëse keni një ide ose mendoni se bashkëpunimi me ne do të kishte rezultate të mira për të dyja palët, mos hezitoni të na kontaktoni. ProTalent është i hapur ndaj mundësive për të rritur bashkëpunimin me partnerë potencial.

Ju lutemi të plotësoni formën më poshtë duke shpjeguar idenë tuaj për bashkëpunim dhe ne do ju kontaktojmë brenda 24 orëve.

partneritet