Akademia

 • Shkruar nga ProTalent

  17/03/2018

  Pse punonjësit më të mirë japin dorëheqjen, edhe kur ata e pëlqejnë punën që bëjnë?

  Të humbasësh një punonjës të shkëlqyer është diçka e tmerrshme. Ka shpenzime të gjesh dhe trajnosh një zëvendësues. Është gjithashtu…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  22/09/2017

  Mënyra për të krijuar vlerë emocionale për klientët tuaj

  Kuptimi i nevojave të klientëve dhe pergjigjia ndaj tyre në mënyrë efektive dhe eficente, I vendos talentët lart në tregun e konkurrencës

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  18/09/2017

  11 sekrete si të jesh produktiv dhe me vetëkontroll të lartë

  Shenjë dalluese e inteligjencës emocionale është vetëkontrolli – një aftësi që nxjerr produktivitetin masiv duke ju mbajtur të fokusuar

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  30/08/2017

  5 menyra per te rritur trafikun dhe kursyer kohe

  Bizneset e preferojne shume blog-un sepse gjenerojne trafik per faqen e tyre dhe i bejne klientet te harxhojne me shume kohe aty.

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  28/08/2017

  Pershtatu qe te Mbijetosh

  Pershtatshmeria eshte shume e rendesishme per te gjithe ata qe kane deshire te ndjekin enderrat e tyre dhe te hyjne…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Si te fitoni para ne ProTalent...

  Neqoftese nuk e keni vizituar me pare ProTalent, tani eshte momenti i duhur. Qellimi i faqes eshte i thjeshte, njerez…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Pse Outsourcing Funksionon per Bizneset e Vogla

  Kur filloni nje startup, nuk ka asgje me emocionuese se t’a ngrini pak nga pak biznesin tuaj. Por edhe kur…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Koha eshte para: Fillo t’i kursesh te dyja!

  Koha eshte gjithshka, sic thote nje shprehje. Nga menyra se si e perdor, ne nevojen per me shume, deri ne…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  5 Keshilla per nje Projekt te Suksesshem ne ProTalent

  Si nje talent ne ProTalent, ju jeni biznesi juaj, duke shitur sherbimet tuaja. Per te terhequr projekte dhe klient te…

  Lexo me shume

 • Shkruar nga ProTalent

  16/02/2017

  Strategji per Talentet - Me Shume Projekte dhe me Shpesh

  Freelancing mund te jete pak i veshtire pasi nuk ekzistojne “kliente te rregullt”, te cilet paguajne cdo muaj. Klientet e…

  Lexo me shume