slide_imageslide_imageslide_image

Përfundo projektin tënd me vetëm €5

Kërko qindra shërbime. Zgjidhni ofruesin më të mirë. Paguaj vetëm nëse jeni i kënaqur me punën.

Çfare është ProTalent?

ProTalent është portali i vetëm shqiptar për ofrimin dhe marrjen e shërbimeve dixhitale me çmimet më të mira, i cili mundëson të gjithë përdoruesit që të regjistrohen dhe të fillojnë të ofrojnë shërbimet e tyre dixhitale online apo të përfundojnë një projekt të rëndësishëm në kohë duke punësuar nje talent tjetër brenda buxhetit të paracaktuar. Të gjithë mund të regjistrohen FALAS në ProTalent dhe të reklamojnë shërbimet e tyre dixhitale. Gjithashtu, nëse punësoni një talent për projektin tuaj, ju mund t'a paguani atë vetëm nëse jeni të kënaqur me punën e tij sepse pagesa qëndron e rezervuar deri në momentin që ju konfirmoni dorëzimin e porosisë apo ngrini një ankesë për atë.

Shërbimet e Fundit
Pse duhet të punoni me ProTalent?
Kategoritë e Shërbimeve
Si funksionon ProTalent?
 • 1
 • 2
 • 3
 • Specifiko detajet e projektit

  Shfletoni shërbimet e ndryshme dixhitale që të gjeni atë që ju përshtatet. Më pas analizoni profilin e atij talenti dhe filloni të komunikoni me atë për detajet dhe specifikat e projektit.

 • Zgjidhni talentin që preferoni

  Pasi keni folur me disa talente dhe keni marrë oferta të personalizuara prej tyre, ju jeni gati të bëni krahasimet dhe të vendosni se cili është talenti i duhur për projektin tuaj.

 • Përfundo projektin tënd në kohë

  Vendosni porosinë dhe prisni dorëzimin e suksesshëm nga talenti. Gjatë ksaj kohe mund të shplodheni dhe të kontrolloni progresin e projektit në faqen me detajet e porosisë.